English Department Blog

英語部の連絡版 >> 記事詳細

2014/11/07

I Like Kiwi, But I Don't Like Grapes

| by Web Master DjE
DOWNLOAD

I like kiwi, but I don’t like grapes.

I want a bird, but I don’t want a snake.

I have a pencil, but I don’t have a pen.

I like sushi, rice, and onsen.

I want a CD and I want a book.

I don’t want a piano, a tuba, or a flute.

I have PS2, but I want X-Box.

I have black shoes and I have yellow socks.

We don’t play tennis. We play the saxophone.

We study at school. We study at home.

We don’t swim in the lake. We swim in the pool.

We like our teachers ‘cuz our teachers are cool!

You eat pizza, but I eat fruit.

My phone number is 1-5-0-2.

I am twelve, but you’re thirteen.

I don’t like brown, blue, purple, or green.

12:21 | Chants